Hortensia’s kopen of bestellen

PICT1890

Wilt u bij ons hortensia’s kopen dan verwelkomen wij u graag op onze kwekerij. Er is altijd iemand die u kan helpen met het maken van een keuze voor de juiste hortensia voor uw tuin.

Als u liever hortensia’s wilt bestellen, een prijsopgave wil ontvangen, of andere vragen heeft over hortensia’s, mail ons of u kunt ook gebruik maken van het
Contact formulier

Hier vind u ons volledige assortiment

Prijzen
U hebt op deze website niet de mogelijkheid door middel van “een winkelwagen” bestellingen te plaatsen.
Als u iets zou willen bestellen, zendt u ons via e-mail een aanvraag.
( zie  Contact formulier ) . Wij geven u vervolgens door wat de mogelijkheden zijn, potmaat, grootte van de plant, bijbehorende prijs, eventueel kosten van bezorging en mogelijke alternatieven. Op basis van die informatie kunt u beslissen en daarna komen we tot een afspraak voor reservering of bezorging.
12.beurs Lent2008

BEZORGEN VAN BESTELLINGEN
Bezorgen van bestellingen is mogelijk.
Bestellingen boven de € 250 kunnen wij binnen 3 werkdagen bij u thuis bezorgen. Kleinere bestellingen moeten we vaak combineren, waardoor de bezorgtijd wat langer is. Voor de bezorging rekenen wij: € 20,00.
Via Contact formulier kunt u uw aanvraag voor een bestelling inzenden.  Vervolgens corresponderen we over mogelijkheden en kosten.

INPLANTEN VAN UW HORTENSIA’S
Het inplanten van de gekochte hortensia’s kan door ons worden verzorgd. Daartoe kunt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

BETALEN
Bestellingen, die thuis bezorgd worden, moeten vooraf zijn betaald of contant worden betaald aan de bezorger. Bij aankoop op onze kwekerij is pinbetaling mogelijk. 

Overige benodigdheden
Bijkomende artikelen die horen bij het tuinieren met hortensia’s zijn ook bij ons verkrijgbaar.
Zakken hortensiagrond met lage pH voor het blauw maken/houden van de hortensia’s, zakken tuinturf, langwerkende, zuurwerkende  en snelwerkende meststoffen, aluminiumsulfaat, ijzerchelaat.
Met uitzondering van de grote zakken grond en tuinturf zijn deze artikelen desgewenst per post toe te zenden. Bijkomende verzendkosten € 7,50.