Hortensia’s kopen / bestellen

PICT1890

Wilt u bij ons hortensia’s kopen dan verwelkomen wij u graag op onze kwekerij. Er is altijd iemand die u kan helpen met het maken van een keuze voor de juiste hortensia voor uw tuin

Als u liever hortensia’s wilt bestellen, een prijsopgave wil ontvangen, of andere vragen heeft over hortensia’s bel of mail ons of u kunt ook gebruik maken van het
Bel: 06-52561519
Mail: info@hortensiaberthashofn
Contact formulier

Hier vind u ons volledige assortiment

Prijzen

De prijzen voor de in het assortiment opgenomen hortensia’s variëren van        5,00 voor de kleinere planten tot 35,00 voor de grotere exemplaren. Heel grote planten zijn soms nog wat duurder, maar daarvan is een zeer beperkte voorraad.
U hebt op deze website niet de mogelijkheid door middel van “een winkelwagen” bestellingen te plaatsen.
Als u iets zou willen bestellen, zendt u ons via e-mail een aanvraag  –
( zie  Contact formulier )  – wij geven u vervolgens door wat de mogelijkheden zijn, potmaat, grootte van de plant, bijbehorende prijs, eventueel kosten van bezorging en mogelijke alternatieven. – op basis van die informatie kunt u beslissen en daarna komen we tot een afspraak voor reservering of bezorging.
Het is echter niet noodzakelijk vooraf een bestelling te plaatsen. U kunt ons hortensiakwekerij altijd vrijblijvend bezoeken. Op de openingsdagen, woensdag tot met zaterdag, kunt U van 10.00 tot 17.00 uur bij ons terecht om de vele mooie hortensia’s te bewonderen.
Voor een routebeschrijving zie bij   Hoe vindt u ons ? of Google maps

Wij zullen u met ons advies graag behulpzaam zijn bij de keuze van de beste en mooiste plant voor uw tuin.
In de zomermaanden, als de hortensia’s bloeien, kunt u wandelend in onze tuin bekijken hoe de planten bij u zullen gaan worden. Bij alle hortensiastruiken in de tuin zijn naambordjes geplaatst
Groepen, die tijdens het bezoek een uitleg willen, kunnen daarvoor een afspraak maken.

12.beurs Lent2008

BEZORGEN VAN BESTELLINGEN:
Bezorgen van bestellingen is mogelijk.
Bestellingen boven de € 250 kunnen wij binnen 3 werkdagen bij u thuis bezorgen. Kleinere bestellingen moeten we vaak combineren waardoor de bezorgtijd wat langer is. Voor de bezorging rekenen wij: € 20,00.
Via   Contact formulier    kunt u uw aanvraag voor een bestelling inzenden.  Vervolgens corresponderen we over mogelijkheden en kosten.

INPLANTEN VAN UW HORTENSIA’S:
Het inplanten van de gekochte hortensia’s kan zo gewenst door ons worden verzorgd. Daartoe kunt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

BETALEN:
Bestellingen, die thuis bezorgd worden, moeten vooraf zijn betaald of contant worden betaald aan de bezorger.  Bij aankoop op onze kwekerij is pin-betaling mogelijk. 

Bijartikelen


Bijkomende artikelen die horen bij het tuinieren met hortensia’s zijn ook bij ons verkrijgbaar.
Zakken hortensiagrond met lage pH voor het blauw maken/houden van de hortensia’s, zakken tuinturf, langwerkende, zuurwerkende  en snelwerkende meststoffen, aluminiumsulfaat, ijzerchelaat.
Met uitzondering van de grote zakken grond en tuinturf zijn deze  artikelen desgewenst per post toe te zenden.
Bijkomende verzendkosten € 7,50. 


Hortensia Bertha’s Hof
Reethsestraat 17a     –        6675 CE     Valburg
Tel.:    06 – 52561519
E-mail:    [email protected]
Handelsregister Centraal Gelderland:  735 40 862
BTW nr.   NL  0018 817 30 B 24