Bestellen

Bestellen

Indien u planten bij ons wilt bestellen, een prijsopgave wenst, of verdere informatie wilt over bepaalde hortensia’s neem dan contact met ons op.

bel 06-52561519
stuur een email naar [email protected]   
of vul het contact formulier in


U hebt op deze website namelijk (nog) niet de mogelijkheid door middel van “een winkelwagen” bestellingen te plaatsen.
Wij geven u vervolgens door wat de mogelijkheden zijn, potmaat, grootte van de plant, bijbehorende prijs, eventueel kosten van bezorging en mogelijke alternatieven. Op basis van die informatie kunt u beslissen en daarna komen we tot een afspraak voor reservering of bezorging.

BEZORGEN VAN BESTELLINGEN
Niet in de buurt woonachtig? Te grote hoeveelheid om mee te nemen? Dan is bezorgen een uitkomst! Bezorgen van bestellingen is namelijk mogelijk bij ons!
Bij een bestelling van € 250,- kunnen wij de planten doorgaans binnen 5 werkdagen bezorgen. Als het om kleinere bestellingen gaat, dan zullen wij dit moeten combineren met andere bestellingen en dan kan de levertijd langer zijn. Voor bezorging berekenen wij € 25,- per adres.

INPLANTEN VAN UW HORTENSIA’S
Het inplanten van de gekochte hortensia’s kan zo gewenst door ons worden verzorgd. Daartoe kunt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

BETALEN
Bij bezorging is contant betalen of middels pin mogelijk bij de chauffeur. 

OVERIGE BENODIGDHEDEN
Bijkomende artikelen die horen bij het tuinieren met hortensia’s zijn ook bij ons verkrijgbaar. Zakken hortensiagrond met lage pH voor het blauw maken/houden van de hortensia’s, zakken tuinturf, langwerkende, zuurwerkende  en snelwerkende meststoffen, aluminiumsulfaat, ijzerchelaat.
Met uitzondering van de grote zakken grond en tuinturf zijn deze  artikelen desgewenst per post toe te zenden.