Bestellen

PICT1890

Indien u een bestelling wilt doorgeven, een prijsopgave wenst, of wilt communiceren betreffende een (mogelijke) bestelling dan kunt u ons een e-mail-bericht zenden door middel van het     Contact formulier

Wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Vanzelfsprekend kunt u ons ook telefonisch benaderen. Onderaan deze pagina vindt u de bedrijfsgegevens.

De prijzen voor de in het assortiment opgenomen hortensia’s variëren van 5,00 voor de kleinere planten tot soms  30,00 voor de grotere exemplaren. Heel grote planten zijn incidenteel nog wat duurder, maar daarvan is een zeer beperkte voorraad. De meest voorkomende gemiddelde hortensia heeft een prijs van € 15,00 per stuk en zal in de eerste zomer in uw tuin ongeveer 50 cm hoog worden.
U hebt op deze website niet de mogelijkheid door middel van “een winkelwagen” bestellingen te plaatsen.
Als u iets zou willen bestellen, zendt u ons via e-mail een aanvraag  –
( zie  Contact formulier )  – wij geven u vervolgens door wat de mogelijkheden zijn, potmaat, grootte van de plant, bijbehorende prijs, eventueel kosten van bezorging en mogelijke alternatieven. – op basis van die informatie kunt u beslissen en daarna komen we tot een afspraak voor reservering of bezorging.

U kunt ons hortensiacentrum altijd vrijblijvend bezoeken. Op de openingsdagen, woensdag tot met zaterdag, kunt U van 10.00 tot 17.00 uur bij ons terecht om de vele mooie hortensia’s te bewonderen.
Voor een routebeschrijving zie bij   Hoe vindt u ons ? of Google maps

Wij zullen u met ons advies graag behulpzaam zijn bij de keuze van de beste en mooiste plant voor uw tuin.
In de zomermaanden, als de hortensia’s bloeien, kunt u wandelend in onze tuin bekijken hoe de planten bij u zullen gaan worden. Bij alle hortensiastruiken in de tuin zijn naambordjes geplaatst
Groepen, die tijdens het bezoek een uitleg willen, kunnen daarvoor een afspraak maken.

12.beurs Lent2008

BEZORGEN VAN BESTELLINGEN:
Bezorgen van bestellingen is mogelijk.
Bestellingen boven 150 euro kunnen thuis bezorgd worden en de bezorgkosten zijn dan
binnen een straal van 100 km vanaf ons adres  € 15,00.
Is de afstand meer dan 100 km dan zullen we iets hogere bezorgkosten moeten berekenen of wachten we tot met een andere bestelling kan worden gecombineerd.
Via   Contact formulier    kunt u uw aanvraag voor een bestelling inzenden.  Vervolgens corresponderen we over mogelijkheden en kosten.

INPLANTEN VAN UW HORTENSIA’S:
Het inplanten van de gekochte hortensia’s kan zo gewenst door ons worden verzorgd. Daartoe kunt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

BETALEN:
Bestellingen, die thuis bezorgd worden, moeten vooraf zijn betaald of contant worden betaald aan de bezorger.  Bij aankoop op onze kwekerij is pin-betaling mogelijk. 

BIJ ARTIKELEN:
Bijkomende artikelen die horen bij het tuinieren met hortensia’s zijn ook bij ons verkrijgbaar.
Zakken hortensiagrond met lage pH voor het blauw maken/houden van de hortensia’s, zakken tuinturf, langwerkende, zuurwerkende  en snelwerkende meststoffen, aluminiumsulfaat, ijzerchelaat.
Met uitzondering van de grote zakken grond en tuinturf zijn deze  artikelen desgewenst per post toe te zenden.
Bijkomende verzendkosten € 7,50. 

DE  BEDRIJFSGEGEVENS:

Hortensia Bertha’s Hof
Reethsestraat 17a      –        6675 CE     Valburg
Tel.:    06 – 52561519
E-mail:    [email protected]
Bank:       ABN AMRO bank  IBAN: NL41 ABNA 0415 644 143
Handelsregister Centraal Gelderland:  73540862

BTW nr.    NL001881730B24